Giveaway of the day — AmoyShare AnyMusic 1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. U moet on-line de activatiegegevens opvragen:

amoy

Ik moet een echt mailadres opgeven, 33mail wordt niet geacepteerd. En een wachtwoord van ten minste zes tekens. En dat voor een verlengde trial van 12 maanden. De bevestiging is nietszeggend:

Hello,

Thanks for singing up to AmoyShare! We are so excited to have you aboard. Have fun!

Best wishes, AmoyShare Team

amoy

Geen Nederlands. Na installatie heb ik een trial voor 14 dagen. Ik had dus net zo goed de trial kunnen gebruiken:

amoy

De Cameyo doet het niet op de virtuele XP 32. De programmamap evenmin op een schone virtuele machine en ook niet op de desktop. Gelukkig doet een anders-gemaakte portable het wel.

Zelf doe ik hier niets mee. Ik heb een gratis muziekdienst als onderdeel van mijn KPN abonnement en maak daar geen gebruik van. Als ik van al onze platen en CD's mp3-tjes maak en op USB-sticks zet, hebben we voldoende te luisteren in de auto. Of thuis, want die sticks passen ook in de TV.

Of ik zoek op loudtronix. Al levert die geen hoge kwaliteit (max. 128 kbps).

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Draait keurig op de echte desktop. Maar omdat ik hem niet heb geactiveerd met mijn eigen mailadres, is het nog een trial. U moet zich dus zelf tijdig registreren.

Terug naar het begin.