Giveaway of the day — 7thShare iTunes Backup Extractor 1.3.1

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Bij activatie moet u ook een mailadres invoeren. Ik gebruikte a@b.com. Mailadres en sleutel komen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\7thShareReg\iTunesBackupExtractor]
"Value"=-
"KeyValue"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest op de W10 64 desktop.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die draait goed op de desktop. Bij het opstarten wil het de backup van mijn iPhone ophalen, maar ik zie niets gebeuren??? Zou kunnen dat ik niet weet welk wachtwoord iTunes heeft gebruikt. En het weggevertje wil mij à raison van een paar tientjes wel helpen ....

Terug naar het begin.