Giveaway of the day — AV Music Morpher Gold 5.0.59

Op 13 april 2016 kregen we versie 5.0. De blog van die dag.

Geen Themida. Wel een link in de readme. Ik gebruikte een 33Mailadres en kreeg de activatiegegevens in de browser te zien. Maar ik hoefde niets te activeren op de schone virtuele XP:

AV

Geen Nederlands.

De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avnex\Registration\0x4D553547]
"ac_key"=-
"mm_pn"=-
"mm_sn"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avnex\AV Music Morpher\AV Music Morpher Gold 5.0]
@=-
"u_email"=-
"u_name"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED. En bij controle zie ik die registersleutel staan in de schone virtuele XP. Ik heb dus na een vergissing, waarbij ik een vorige keer het weggevertje installeerde vóórdat ik een snapshot maakte, die virtuele machine niet goed schoongemaakt.

Voor eventueel later eigen gebruik heb ik een SandboxIE gemaakt op de desktop, geactiveerd, getest, gezipt voor het archief en de zandbak weer opgeruimd.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Hakkelt één keer bij de eerste opstart op de echte W10 64 desktop. En is nog niet geactiveerd.
Een ouderwets gemaakt portable draait prima. Maar ook die moet ik weer activeren. Na een hikje (spatie teveel meegekopieerd) lukt dat.

Terug naar het begin.