Giveaway of the day — CPUBalance Pro 1.0.0

Deze titel van de maker van ProLasso kregen we niet eerder. "This application is a SUBSET of the technology found in Process Lasso. It is slimmer than Process Lasso and designed to do one job really well – ProBalance."

Geen Themida. Schone installers voor 32 en 64 bit. Vraag uw eigen sleutel aan. Geen Nederlands.

Terms:

  • – No commercial use
  • – Limited updates (1 year)
  • – Must be activated around date acquired
  • – One use per customer.

De sleutel komt vlot per 33Mail.

De activatie staat in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CPUBalance]
"HardwareConfig"=-
"EDD"=-
"ValidCPU"=-
"ViewState"=-
"CacheTag"=-
"LicensedTo"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

Het draait niet op mijn virtuele XP 32. Daar houd ik bij ProLasso V8. Die is binnenkort gratis, zo mailde de maker mij: "We also intend to make Process Lasso Pro v8 FREE for all Windows XP users. The 'bad' news is we are going to start dropping XP support in future versions. At this point, trying to support XP is causing potential security concerns and a lot of headaches."

Op 15-3-2017 ontving ik het bericht van Bitsum dat het weggevertje voor iedereen gratis is.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een 32 bits Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest op de echte W10 64 desktop. Heeft ook weinig zin, want daar draait zijn grote broer ProLasso. Op een virtuele W10 64 LTSB draait het prima. En geactiveerd.

Terug naar het begin.