Giveaway of the day — WinX DVD Ripper Platinum 8.5.0

Op 3 oktober 2014 kregen we versie 7.5.7. De blog van die dag.

Themida. Een 32 bits applicatie. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. U ziet hem in de browser: AA-****UX en hij is tot zondag 2-4-2017 bruikbaar.

InnoExtractor ziet geen Nederlands:
DVDRipper
DVDRipper

Als ik de output van InnoExtractor bekijk, krijg ik het vermoeden dat de programmamap bruikbaar zou kunnen zijn als semi-portable. En onderaan leest u dat dat inderdaad zo is. Ook heb ik voor het eerst de installer met InnoExtractor uitgepakt en als semi-portable in SandboxIE op de desktop gedraaid. Draait gaaf, na activatie met de user.ini (zie hieronder).

De activatiesleutel staat in user.ini in
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Digiarty\WinX DVD Ripper Platinum
of
C:\Documents and Settings\gebruiker\Application Data\Digiarty\WinX DVD Ripper Platinum
op de virtuele XP.

In SandboxIE op de W10 74 desktop staat user.ini in
G:\Sandbox\gebruiker\DeZandbak\user\current\AppData\Roaming\Digiarty\WinX DVD Ripper Platinum.

Bewaar dat bestand. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele XP 32. En ook de programmamap, geoogst op een virtuele XP 64 Pro, op een schone virtuele XP 32. Eveneens de met InnoExtractor uitgepakte installer in SandboxIE.QED tot de derde macht.

NB Op 26-3-2017 weggegeven via SharewareOnSale. Met dezelfde sleutel.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die draait niet op de echte W10 64 desktop. Maar niet getreurd: als ik de programmamap van de Cameyo uitpak naar een test-zandbak, draait het onder hoede van SandboxIE prima. Natuurlijk moest ik hem nog wel even activeren. Er is ook een zip van de programmamap, afkomstig van een virtuele XP 64 Pro. Een beetje overbodig voor een 32 bitter. Ook een zip van de met InnoExtractor uitegepakte installer. En een zip van de installer van het spel.

Voor mezelf heb ik een SandboxIE gemaakt van de programmamap van de installer, met InnoExtractor uitgepakt en geactiveerd met het geoogste user.ini-bestand. En getest met een video van ruim een uur vliegen over de Grand Canyon. Ik zag dat ik zelfs ondertitels kon toevoegen ... Voordeel van de SandboxIE-aanpak is dat de desktop zelf schoon blijft. Zelfs de geoogste video wordt in SandboXIE opgeslagen. Als ik klaar met spelen ben, volstaat één klik om de zandbak te wissen.

Terug naar het begin.