Giveaway of the day — Tunes Cleaner 2.4.0

Dit kregen we eerder op 7 augustus 2016. De blog van die dag. Ondanks ïTunes" in de naam heeft u voor de instalaltie geen iTunes nodig.

Themida. De sleutel staat in de readme. Doet het op de trial. De activatie zou kunnen staan in drie bestanden:

C:\Documents and Settings\All Users\Leawo\bbboom.bin
C:\Documents and Settings\gebruiker\Application Data\Leawo\Tunes Cleaner\itunesreg.ini

en config in de programmamap. Bewaar in ieder geval dat laatste bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED. Maar u moet echt uw eigen exemplaar bewaren, want de activatie is hardwaregebonden.

Ik heb wel een iPad en een iPhone, maar daar staan geen liedjes op.

Voor de aardigheid heb ik op een virtuele W7 32 een SandboxIE van dit weggevertje gemaakt en getest op de echte W10 64 desktop. Daar draait het - op een onduidelijke foutmelding na die ook op de W7 optrad - goed. Maar ik moest het wel activeren. Dus is de activatie systeemgebonden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait goed op de echte W10 64 desktop. maar net als de SandboxIE moest ik ook de Cameyo nog wel activeren.

Terug naar het begin.