Giveaway of the day — DriverMax Pro 9.23

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer. Vraag uw eigen sleutel aan. krypteller en gergn kregen op verschillende mailadressen verschillende sleutels. Kent Belgisch Nederlands. Maar bij het omschakelen naar die taal liep de installer vast op de virtuele XP 32 Pro. Het gaat wel op de virtuele XP 32 Home. Dus misschien teveel services uitgeschakeld op de Pro??? De vertaling is niet foutloos. Wat dacht u van de vertaling 'bekom' van het origineel 'become'?.

Let op: u krijgt er een AV bij tijdens de installatie, als u niet oppast!

U moet registreren met een mailadres. Ik gebruikte a@b.com, dus u kunt dat niet meer gebruiken. Na wat spelen krijg ik de melding dat mijn versie verouderd is, niet meer bruikbaar en dat ik moet opwaarderen naar 9.36. Die wordt automatisch opgehaald.

Na registratie ligt die vast in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Innovative Solutions\DriverMax\Registration]
"lic"=-
"dmx_password"=-
"dmx_email"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele XP Home. QED.
%

U kent mijn advies: driver zo lang mogelijk gebruiken, alleen updaten als dat nodig is. En drivers ophalen bij de leverancier van uw PC of de maker van het onderdeel. Op de Engelstalige site is een reactie met een aantal links om zelf nieuwe drivers op te halen van AMD, Intel, Nvidea, Realtek, Windows 7 OS, HP en Dell.

De desktop lijkt te hangen in de update naar 1607. Ik geef hem de tijd tot ik hem echt nodig heb. Vandaag dus weer achter de trage W10 64 1607 laptop met maar 4 GB RAM en alleen virtuele XP-machines.
Later toegevoegd: in de avond hing de desktop nog steeds. Via aan/uit-knop gestopt en tien seconden later opgestart. Weer een eindeloze lus. Nogmaals geforceerd uit- en aangezet. Daarna werd de vorige versie van Windows (1511) teruggezet. met systeemopruiming en CCleaner de restanten van de mislukte update gewist. Ik heb het weekeinde weer een prima desktop. Misschien doet Windows10Upgrade9194.exe het wel? Of kan ik beter Windows10Upgrade9252.exe bij Microsoft zelf ophalen??

Ik denk het niet, want dat is precies ook de versie die ik twee dagen geleden ophaalde!
Windows Creator

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste register.reg-bestand). Het lukte me niet een werkende Cameyo of andere portable te maken. De programmamap volstaat niet. Voor mezelf wel een Sandboxie gemaakt op de laptop. Voor de aardigheid, niet om serieus te gebruiken. Want drivers moet je in het echie installeren, niet in een zandbak. Tenzij je ze wilt uitproberen.

Terug naar het begin.