[Giveaway of the day — WinX HD Video Converter Deluxe 5.9.8 |https://nl.giveawayoftheday.com/winx-hd-video-converter-deluxe-3/__

Op 15 oktober 2016 kregen we versie 5.9.6. De blog van die dag.

Themida. Vraag de algemene sleutel aan. Kies voor de Giveawayoftheday-versie en als u naar beneden scrollt, ziet u de sleutel staan: "License Key: AF-VJ*********LX" . Geen Nederlands.

De activatie komt in %AppData%, ofwel in C:\Documents and Settings\naam\Application Data\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\user.ini. Bewaar uw exemplaar. Ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele XP. En ook de programmamap in Sandboxie op de desktop, evenals de installatie in Sandboxie op de desktop. En ook de trial. QED.

De programmamap is bruikbaar als semi-portable.

Adriaan is zoals gebruikelijk zeer onduidelijk: "... de Converter van Streaming Video Recorder, die nu mijn voorkeur heeft." Hij bedoelt waarschijnlijk de converteroptie vanApowersoft Streaming Video Recorder 6.0.0 die op 20 augustus 2016 is weggegeven. Maar waarom hij het zo'n goede converter vindt, als hij tevens schrijft "Zojuist Apowersoft Streaming Video Recorder 6.0.0 gedownload en geactiveerd. Wat het programma niet kan bij het converteren, is ondertitels bijvoegen"?? Helaas worden kritische reacties van mij op beweringen van Adriaan niet meer geplaatst. Ik zal er dus niet naar vragen. Mijn blog van die dag.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

logo

In de uitwiselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de installer van het spel. Ook een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Die start niet op de echte desktop. Maar in de uitgepakte programmamap in de werkmap van de Cameyo doet hij het wel. "Natuurlijk" als een trial, want hij kan %AppData% met het activatiebestand niet vinden. Ik heb ook een zip van de programmamap toegevoegd. Die draait keurig in Sandboxie en laat zich activeren met het geoogste en bijgevoegde activatiebestand. Omdat de Cameyo het niet doet, zet ik het voor mezelf ook in de 2017Q2-zandbak. Op gelijke wijze geactiveerd.

Terug naar het begin.