Giveaway of the day — ParkControl Pro 1.2.5.6

Deze titel kregen we nog niet eerder van Bitsum. Geen Themida. U moet zelf een sleutel aanvragen. De sleutel komt per mail. Maar als u goed oplet, kunt u hem ook uit uw browser plukken, bij de bevestiging. In de mail staan links naar de 32 bit en 64 bit versies.

Met een ander 33Mailadres en dezelfde naam ontving ik een andere sleutel.

XP wordt niet ondersteund door Pro Lasso v9, waar dit een subset van is: "Some features NOT available here are ProBalance and any others that are found exclusively in Process Lasso! ". Geen Nederlands. Ik kon direct updaten naar versie 1.2.5.8.

Ik heb iets soortgelijks van Bitsum al draaien in de gratis versie op mijn netbook en krijg sinds een paar dagen bij het opstarten het aanbod een licentie voor de halve prijs te kopen: $5. Die kan ik vandaag dus besparen?

een

twee

Ik heb geregistreerd onder een andere naam dan waarmee ik de sleutel aanvroeg. Geen probleem. De activatie lijkt te staan in de registersleutel
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ParkCon..., maar ik moet nog uitzoeken welke subsleutels echt moeten worden bewaard. De subsleutel "HardwareConfig" doet vermoeden dat de activatie systeemgebonden is.

Cameyo verklapt mij dat de activatie de volgende subsleutels wijzigt:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ParkControl]
"HardwareConfig"=-
"EDDName"=-
"LastUsedCodeHash"=-
"ItemName"=-
"EDD"=-
"ValidCPU"=-
"ea"=-
"ViewState"=-
"CacheTag"=-
"LicensedTo"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon met de mijne de 32 bits versie activeren op een schone virtuele W7 32. QED. Ik voegde de sleutel al vóór de installatie aan het register toe.

De sleutel van de 32 bitter met één core werkt niet op een virtuele W7 64 Pro met twee cores. Die heeft een andere waarde voor CacheTag. Zo te zien is de rest identiek.

Lidl1 verwijst naar de gratis CPU-core-parking-manager van Coderbag. De theorie staat elders. Het komt erop neer dat sommige cores worden geparkeerd, dus niet gebruikt, om energie te besparen zolang de CPU niet zwaar wordt belast. Zodra de CPU-belasting stijgt, worden de geparkeerde cores bijgeschakeld. Zodra de CPU-belasting afneemt, worden de daarvoor aangewezen cores weer geparkeerd. Ik gebruik Pro Lasso en daar zie ik dat bij lage belasting maar twee van de vier cores van de CPU van de desktop niet meedoen. Bij het configureren van virtuele machines kan ik aangeven welke cores mogen meedoen. Op mijn virtuele XP 32 draait maar één core. Op de virtuele W7 32 zijn twee cores beschikbaar.

Op een virtuele W10 32 werkt de sleutel van de virtuele W7 32 niet. U ziet dat er maar twee van de vier cores beschikbaar zijn voor deze virtuele PC:
bitsum

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg-bestand). Het heeft weinig zin dit programma als portable te draaien: het moet zich diep in het systeem kunnen nestelen om zijn werk te doen. Als u het wilt testen, maak dan eerst een herstelpunt. Dan kunt u daarmee uw PC weer schoon herstarten als het zou tegenvallen.

Terug naar het begin.