Giveaway of the day — Folder Marker Home 4.2

We kregen dit eerder op 24 november 2015. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel in de readme: u moet on-line gaan om de lange sleutel per mail te ontvangen. Pech voor Adriaan, die gebruikt geen 33Mail. Het zou kunnen dat we allemaal dezelfde sleutel ontvangen. U krijgt direct ook aanbiedingen: "P.S. We have sent additional special offer into email. Read it carefully. :)". Ik zie inderdaad "You can buy our software with a 50% DISCOUNT. Your personal discount coupon code: G**********D. NOTE: THIS OFFER IS VALID TODAY ONLY!!!"

Kent Nederlands. Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates via het menu uit te zetten.

Ik zie de sleutel terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ArcticLine\FolderMarker]
"Key"=-

Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

Er is een gratis alternatief, Folder Colorizer.

OT: mijn systeem is wat traag vandaag. Ik had gisteren een virtuele W7 64 Pro opgewaardeerd naar W10 64 Pro versie 1703. Maar vanmorgen bij het opruimen van een oude W7-snapshot gebeurde iets onverwachts en is de W10 van gisteren weer een W7. Dus loopt nu weer een update in een virtuele machine. De twee weggevertjes ben ik aan het testen in twee virtuele XP 32's. Alles bij elkaar toch veel voor de CPU.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest op de W10 64 Pro 1511 desktop.

Terug naar het begin.