Giveaway of the day — SecureAPlus Premium 4.5.2

Op 19 oktober 2016 kregen we versie 4.3.3. Vandaag Secure APlus v 4.6.0. De blog van die dag.

Een schone installer, geen Themida. Geen sleutel in de readme. U moet installeren en vanuit de applicatie een account aanmaken. Een 33Mailadres blijkt niet te werken. Niet duidelijk of het zich leent voor een Cameyo portable. De installer is een downloader. Het downloaden gaat traag:

download

Het eigenlijke installatiebestand, groot 150 MB (157.703.456 bytes), komt tijdens het downloaden in %temp% te staan:
download

Ik zie ook een licence.exe, die automatisch draait en instemming vraagt met de licentievoorwaarden. "Afsluiten" betekent kennelijk "Installeren":% download

Als u het installatiebestand wilt redden, moet u niet lang wachten. Want als de installatie gereed is, wordt het automatisch opgeruimd.

Ik hoefde niet te activeren???
download

Maar dat lijkt maar zo. Als ik het recept uit de readme volg, loop ik vast ...

Als ik de Cameyo draai, heeft het zijn eigen gedrag in de gaten en vindt dat verdacht, want de Cameyo maakt bij eerste aanroep een werkmap aan met kopieën van exe's:
download

In Sandboxie op de W10 64 Pro desktop gaat het wel:
Sandboxie

Sandboxie

Sandboxie

Sandboxie

Sandboxie

We mogen het op al onze PC's zetten: "The good thing about this giveaway is that you can claim it with as many PCs that you have and link it to a single account.". Wij krijgen de Premium-versie.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de installer) en een niet-geactiveerde Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait prima op de W10 64 Pro 1511 desktop. Maar ik geef in dit geval de voorkeur aan Sandboxie.

Terug naar het begin.