Giveaway of the day — Crave World Clock Pro 1.6.4

We kregen dit eerder op 16 november 2014. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel of link in de readme. Hoeft niet, want het is een Giveaway Edition. Alleen Engels??

clock

Ik heb het weggevertje nuttig kunnen gebruiken: we hebben familie en bekenden in Australië, di we af en toe bellen. De vraag is dan altijd: kunnen we wel bellen op dit uur? Vanwege de zomer-/wintertijd is het tijdverschil tussen een land op het Noordelijk halfrond Nederland) en het zuidelijk halfrond (Australië) niet constant. In de winter kunnen wij oudere mensen niet meer bellen na 19:00 vm in Nederland. Maar in de zomer best wel, want dan is het daar pas 19:00 uur. En zo kon ik mijn echtgenote erop wijzen dat ze nu prima dat telefoontje kon plegen. 10:54 uur bij ons is 18:54 uur in Sydney, Dat is zó af te lezen uit de screenshot hieronder.

En met twee klikken zie je zo op welke dag in de week je dit jaar jarig bent. Bij uitnodigingen voor een activiteit wil ik altijd weten op welke dag van de week dat valt. Want op één dag in de week zit ik echt vast en op een andere dag wil ik liever wat anders doen.

clock

Als u het leuk vindt, kunt u de plaatjes day.jpg en night.jpg in de submap Skins voor iets anders gebruiken, mits de maker het goed vindt. Hieronder staan niet zijn originelen, want dat zou de maker niet op prijs stellen:

clock

clock

Ik ben bezig een oude ex-Vista laptop, die bijna twee jaar op W10 heeft gestaan, op mijn gemak als W7-machine in te richten. De Cameyo zorgt ook op die machine voor een mooi behangetje:
Crave

OT: Adriaan schrijft over de postings op 14 september 2011 "Wat waren ze toen lief tegen elkaar". Zou het komen omdat Adriaan toen nog niet meedeed? Mijn vier postings daar, vond hij die ook lief?? Nu denkt hij anders over mij: "Van u geloof ik niets meer. Blaaskens moet gij mij niet meer proberen wijs te maken".. Google kan me niet uitleggen wat 'blaaskens' betekent.
De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_'activate' en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait prima op de desktop. Er is ook een zip van het spel. En een aardigheidje van BitsDuJour: My Audio Cutter. Een one trick horse dat van pas kan komen.

Terug naar het begin.