Giveaway of the day — Vision Pro 0.0.5 __

Deze titel kregen we nog niet eerder. Het volgnummer suggerert een alfa-versie. Pas als het koopwaardig is, krijgt het nummer 1.0. Systeemvereisten: Windows 7 or later, dus geen XP (eigenwijs als ik ben, probeer ik het toch op de virtuele XP). Geen Themida, een schone installer. De "sleutel" staat in de readme. Bij de start moet u kiezen welk van de drie regels het minst goed leesbaar zijn. Geen Nederlands.

Vision

De sleutel komt in het register, met daarachter een echte sleutel:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\IrisTech\Vision]
"ActivationCode"=-

Bewaar uw exemplaar. Ik kon met de mijne het weggevertje en de trial activeren op een schone virtuele W7 32. QED. NB Volgens ExamDiff zijn het weggevertje en de trial identiek.
De Cameyo, gemaakt op een virtuele XP 32, draait keurig geactiveerd op een virtuele W7 32. Dus zo te zien geen systeemafhankelijke activatie.

Schappelijke prijs, als het echt werkt: $10. Zelf heb ik vooral moeite met tijdschriften, waar een dyslectische opmaker zich op heeft uitgeleefd. Er is ook een Chrome extensie. Zo te zien gratis. Ik heb de Chrome extensie even uitgetest, maar merk geen verschillen. Dus is die weer eraf.

FAQ= frequenly asked questions = vaakgestelde vragen en hun antwoorden.

Dit ziet een kleurenblinde. U kunt uzelf testen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg-bestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. De Cameyo pruttelt wat bij het opstarten op de echte desktop, maar daarna lijkt alles OK.. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.