Giveaway of the day — Protected Folder 1.3 __

Versie 1.2 kregen we op 1 oktober 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone Setup.exe. De sleutel staat in de readme, oseng zal dat vandaag wel zien.

De activatie staat in C:\Program Files\IObit\Protected Folder\licence.dat. Bewaar dat bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.
Slechts zes maanden bruikbaar.

Zelf zal ik nooit dit soort toevoegingen aan het OS gebruiken. Als Windows een update krijgt, heb je geen garantie dat het blijft werken. En je zal toch niet willen dat dan verborgen mappen nooit meer te zien zijn. Of dat mappen die je dacht verborgen te hebben, plotseling voor iedereen open en bloot zichtbaar zijn. Als je dan toch wat moet of wilt verbergen, gebruik dan goede software zoals SafeHouse. Voor de meesten volstaat de gratis versie: FREE SafeHouse Explorer. Die versleutelt de geheim te houden zaken.

SafeHouse

Er is ook een portable versie.

Er zijn drie versies: gratis, professioneel en enterprise. Zie de verschillen.

Als u maar een handjevol "geheime" bestanden heeft, kunt de map daarvan eenvoudig versleutelen met het gratis 7z. En vergeet AxCrypt niet.

Vandaag zien we de sleutel in readme in een herkenbare vormgeving: in zwart-wit, met hoofdletters en cijfers. Op dezelfde plaats waar gisteren de sleutel stond, bestaande uit kleine letters en een afbreekstreepje.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest op de W10 64 Pro 1511 desktop. Ik ga het ook niet testen, want Ootje heeft overtuigend aangetoond dat het Haarlemmermeerolie is. En van de meest gevaarlijke soort, want het zet u op het verkeerde been: de 'verborgen' mappen zijn niet verborgen. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.