Giveaway of the day — Password Shield Pro 1.8.4

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, een schone installer. Vraag uw eigen sleutel aan.

Password Shield work autonomously without any external data transfers to eliminate privacy and data leak risks.

Het activeren mislukt op de virtuele XP 32. Er kan geen contact worden gemaakt met de server. Op de desktop blokkeert Malwarebytes de toegang tot hun website: passwordshield.shieldapps.ml --Ip 37.92.173.64 port 53604.

Vanwege de onduidelijkheid van de aanbieder raad ik dit product af. Uw hoofdwachtwoord wordt bij de leverancier opgeslagen, maar ik lees niets over de zekerheid die wordt geboden om te bereiken dat de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit is van het opgeslagen hoofdwachtwoord is gewaarborgd. Een hoge beschikbaarheid houdt in dat uw hoofdwachtwoord naar u kan worden gezonden als u daarom vraagt. Vertrouwelijkheid houdt in dat uw hoofdwachtwoord alleen naar u wordt gezonden. Omdat men dat via mail wil doen, is de vertrouwelijkheid so wie so dubieus. Integriteit houdt in dat het hoofdwachtwoord dat u wordt gezonden, inderdaad uw hoofdwachtwoord is en bijvoorbeeld niet toevallig of bewust is gewijzigd.

Zelf gebruik ik Treepad Business Edition om wachtwoorden versleuteld op te slaan. Weliswaar $5 duurder dan het weggevertje, maar u heeft dan iets waar u veel meer mee kunt. Bijvoorbeeld een website bouwen. Of een database met alle zinnige opmerkingen van Adriaan. Zal op een 1 MB USB-stick passen. Er is ook een gratis alternatief, PINs. Dat vult de wachtwoorden zelf niet in, maar u kunt het zo instellen dat het wachtwoord van de gekozen site worden gekopieerd naar het klembord, zodat u het kunt plakken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet geactiveerd, want u moet uw eigen mailadres opgeven om een verloren gegaan hoofdwachtwoord te kunnen terugvinden. Op de echte W10 64 Pro 1511 desktop blokkeert Malwarebytes hun site. Nadat ik Malwarebytes deels heb uitgezet, lukt het activeren van de Cameyo.

Terug naar het begin.