Giveaway of the day — Seed4.Me VPN 1.0.9 (Win&Mac)

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer. Geen link of sleutel in de readme. Doet het niet op de virtuele XP 32. Klopt wel met de Systeemvereisten:Windows Vista/ 7/ 8 /8.1 /10 (32 and 64 bit). Maar op de virtuele W7 64 Pro ontbreekt ook het nodige:

Seed4Me

Op de virtuele W7 32 krijg ik dezelfde foutmelding.

De W7 64 Pro Cameyo draait niet op de desktop:

Seed4Me

Ik zag geen Nederlands.

In Sandboxie wil het wel draaien, hoewel de installatie hapert:

Seed4Me

Zonder registratie of activatie heb ik toch zes maanden gebruikstijd:

Seed4Me

Je zou zeggen dat het werkt:

Seed4Me

De installatie in Sandboxie lijkt te blijven hangen:

Seed4Me

Een recensie. Onduidelijk wat het kost: "The subscription cost of the service is not published on the website, and only becomes available for individuals that have invites to the service."

Maar na wat zoeken zag ik via het menu in de taakbalk een prijslijst:
Seed4Me

Op mijn iPhone heb ik drie maanden gratis, zonder registratie. Ook voldoende voor de vakantie, zoals Ootje al schreef.

Ik mis de levenslange optie. Aan de andere kant kan een periode voor één dag, week of maand handig zijn als je het maar tijdelijk nodig hebt. Één dag als je een geblokkeerde video wilt bekijken, of een real time verslag van een voetbalwedstrijd, of een goedkoper vliegticket vanuit het buitenland wil kopen. Een week is wat voor de zakenreiziger of de verslaafde die een weekeindje op stap is in het buitenland. En een maand voor een lange vakantie. Per 1 juni krijg ik maandelijks 10 GB mobiele data in Europa ...

Ik heb zelf een levenslange licentie voor proXPN voor minder dan $40. Bevalt prima. Alleen wordt Gmail zenuwachtig, want die denkt dat mijn wachtwoord door een buitenlander is gebruikt als ik niet via Amsterdam communiceer.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_'activate' en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Daar doet hij het niet. Start wel, maar draait niet op de W10 64 Pro 1511 desktop. Er is ook een Cameyo, gemaakt op een virtuele W7 32.

Terug naar het begin.