Giveaway of the day — PDF Password Recover

Afhankelijk van de tijd waarop het nieuwe weggevertje beschikbaar komt ben ik wel of niet in staat nog wel de links naar de download(s) te plaatsen. Maar meer ook niet, want ik wil niet te laat op mijn afspraak komen. Niet gelukt: om 10:10 uur nog geen nieuw weggevertje.

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. Activatiegegevens in de readme. In %Temp% zie ik tijdens de installatie PDF Password Recover.msi staan. Net4.0 Framework nodig. Geen Nederlands. De programmamap volstaat.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\WonderfulShare\PDFPasswordRecover]
"FetchFood"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er de programmamap mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg_-bestand)en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Start goed op de echte W10 64 Pro desktop, maar moet nog wel worden geactiveerd. Er is ook een zip van de programmamap, ook met het geoogste activatiebestand.

Terug naar het begin.