Giveaway of the day — Cinta Notes Pro 3.7

Versie 3.1.4 kregen we op 12 juli 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer en portable. Vraag uw eigen sleutel aan. Kent Nederlands.

Bij het testen van de portable hoefde ik niet te activeren! Ik had het activatiebericht in het klembord staan. Op een virtuele W7 32 is de bewaarde portable nog niet geactiveerd. Na het activeren zie ik een bestand licence.key in de programmamap. Er is ook een registersleutel aangemaakt. Dus geen echte portable.
Nogmaals de virtuele W7 32 schoon opgestart. Nu is de portable keurig geactiveerd. Wel verraadt het mijn gebruikersnaam en het 33mailadres waarmee ik de sleutel aanvroeg.

Als ik de gewone versie installeer op een schone virtuele W7 32 en het bewaarde bestand licence.key in de programmamap zet, is het weggevertje geactiveerd. QED.

U mag het op al uw computers gebruiken:
"SOFTWARE PROVIDER grants you the right to install and/or use copies of the SOFTWARE PRODUCT on your computers running a validly licensed copy of the operating system for which the SOFTWARE PRODUCT was designed, e.g. Windows XP, Windows Vista, Windows 7. "

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat de originele portable. Draait goed op een virtuele XP 32. Draait niet in Sandboxie op de desktop. Op de desktop zelf was het eerst nog niet geactiveerd. Na vervanging door de W7-versie draait de portable keurig geactiveerd op de W10 64 Pro 1511 versie.

Terug naar het begin.