Giveaway of the day — DoYourData Super Eraser 5.0 __

Versie 4.0 kregen we op 27 oktober 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De sleutel zie ik terug in het bestand Configure.dat in de programmamap. Als ik u was, bewaarde ik dat. Daarmee was de semi-portable programmamap van de virtuele XP al geactiveerd op de schone virtuele W7 32. QED.

De programmamap volstaat als semi-portable. Die zou u dus vanaf een USB-stick kunnen draaien. Wel opletten, want daar zou u per vergissing uw PC helemaal van zijn melk kunnen brengen, zoals de Belgen zeggen. Ik heb een belangrijke map op de virtuele W7 32 met het weggevertje gewist .... en daarna de snapshot van de virtuele machine teruggezet. Zodat die map bij de volgende opstart weer helemaal terug was. Gelukkig maar.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Bij de eerste opstart op de desktop het bekende dll-gezeur. Gewoon negeren. Bij de tweede opstart is dat over. Er is ook een zip van de programmamap. Doet het prima geactiveerd op de desktop. En er is een zip van het spel.

Terug naar het begin.