*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Nederlandse download link naar het spel
English download link to the game
Deutsch download-Link zum Spiel

Haal eventueel zelf met het script van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/index-nl.js"></script>" het weggevertje op:
Download het weggevertje van Giveawayoftheday.

Het spel is op te halen met het spelscript van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/game.js"></script>"

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen laptop staat.

Giveaway of the day — Iris Mini Pro 0.3.7.3 (Win & Mac) __

Op 30 september 2016 kregen we een oudere, portable versie. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De "sleutel" (een stukje tekst) staat in de readme.

De "sleutel" zie ik terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\IrisTech\IrisMini]
"ActivationCode"=-

Bewaar uw sleutel. Ik kon er de programmamap mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een Cameyo portable en een zip van de programmamap van de virtuele XP 32. Nog niet getest op de desktop. Er is ook een zip van het spel.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.