Giveaway of the day — Cut Out 4

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida, een "schone" installer: Franzis heeft een eigen wrapper. Registreer bij Franzis. U ontvangt dan de gegevens om de wrapper te verwijderen en het weggevertje na installatie te activeren.

Bij het starten van het installatieprogramma moet u de ontvangen activatiegegevens invoeren om uit te pakken. Daarna wordt de uitgepakte CutOut4_en-setup.exe in %Temp% gezet. Bewaar dat maar!

Er is zowel een 32 als een 64 bits installatie mogelijk. Geen Nederlands, start in het Duits. Via het menu om te zetten in Engels.

Na de activatie staat er een ander install.flg in de programmamap. Bewaar dat! Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32 èn de 64 bitter op een schone virtuele W7 64 Pro. QED.

In Sandboxie wil het helaas niet draaien. De programmamap geeft wel een foutmelding, maar lijkt toch goed te draaien op een schone virtuele W7 64 Pro.

NB Ik heb een paar dagen geleden UbuntuStudio op een oude desktop uit 2010 gezet. Daar zit een vracht software bij om audio, foto's, video's etc te bewerken. Er is ook een programma bij om cursieve ondertitels te maken. En alles is gratis.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste installer en activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. En een zip van de programmamap. De Cameyo portable draait prima op de W10 64 Pro 1511 desktop. De programmamap-versie draait prima in Sandboxie. Wel met een foutmelding bij de opstart. Het laat alleen een bestand config.dat achter in G:\Sandbox\gebruikersnaam\DefaultBox\user\current\AppData\Roaming\Light Developer

dth="44" height="15" border="0" alt="7-Zip" /></a> ///

Terug naar het begin.