Giveaway of the day — Steganos Password Manager 17 __

Deze titel kregen we nog niet eerder.Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64). Dus geen XP.

Themida. Vraag uw eigen sleutel aan. Per |ip-adres maar één sleutel: "Your IP address has already been used." Dan maar via het netbook aanvragen: dat heeft een ander Amsterdams IP-adres van ProXPN gekregen. De Gmail-truc en 33Mail slikken ze niet. Maar ik krijg samen met de sleutel wel een schone downloadlink
Geen Nederlands. U kunt uw eigen portable vanuit het menu maken: "Portable version included: use the encrypted password list and portable USB version of Steganos Password Manager 17 on any PC."

Mijn beveiligingssleutel komt in C:\Documents and Settings\naam\Application Data\Steganos\naam's keychain.esf

De activatiesleutel staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Steganos\PasswordManager\17\Licence]
"Serial"=-
"NLState"=-

Dat roept de vraag op hoe de portable is geactiveerd. Mogelijk in de exe zelf, want op een schone virtuele XP lijkt het geactiveerd. Er is een verschil: het weggevertje zelf toont bij About uw eigen serienummer, de portable niet.

Bewaar uw registersleutel. Daar kon ik het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP. QED.

Het ziet er leuk uit. Uw gegevens komen niet in de cloud. En wel aantrekkelijk dat de portable versie van uzelf is. Huisgenoten moeten hun eigen versie maken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een zip van de portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest op de desktop. Er is ook een zip van het spel.
Terug naar het begin.