Giveaway of the day — TuneFab Apple Music Converter 2.2.3 (Win & Mac) __

Een nieuwe aanbieder.
Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10, dus geen XP. Doet het niet op de virtuele XP. En iTunes nodig. Dat betekent dat ik er veel tijd in moet stoppen, want ik moet een aantal keren installeren op een schone virtuele W7 32. En dan steeds eerst iTunes installeren. Je zou er bijna een eigen virtuele machine voor maken, met iTunes erop.

Geen Themida, geen Nederlands. Schone installers. De sleutels voor Windows en Mac staan in de readme. De licentie is voor een miezerige zes maanden. Zonder reden, want de maker hoeft er niets meer aan te doen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een anti-virus programma, waar de maker tenminste één maal per dag de database moet updaten.

Ik heb geen Apple muziek...

De activatie ligt vast in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\TuneFab Apple Music Converter]
"active"=-

Bewaar uw origineel. Aan de mijne zal u waarschijnlijk niets hebben, want ik vermoed een systeemafhankelijkheid. Zo te zien volstaat de programmamap als semi-portable. In Duitsland zou dit programma wel eens illegaal kunnen zijn, want het doet dingen met Apple muziek die Apple niet op prijs stelt.

Bij een test in Sandboxie op de desktop werd eerst versie 12.6.1 van iTunes opgehaald, want mijn versie was te oud.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). Omdat ik vermoed dat geen van de gebruikers van de uitwisselmap belangstelling voor het weggevertje heeft, neem ik niet de moeite om een Cameyo te maken, noch om de registersleutel te testen. Ik ga liever een eindje fietsen om mijn conditie te verbeteren. Die is nog ver onder de maat na de 35 bestralingen tegen prostaatkanker. NB Ik ben een eindje gaan lopen. Waze gaf aan dat ik 6 km/u liep, maar dat zal wel naar boven zijn afgerond op een gehele waarde.
Er is wel een zip van het spel.

Terug naar het begin.