Giveaway of the day — Loaris Trojan Remover 3.0.2

We kregen versie 1.3.6.4 op 6 februari 2015. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. Geen Nederlands. Na de installatie moet u via een werkend 33Mailadres een eigen sleutel aanvragen. Die kunt u maar één keer gebruiken.

De activatie staat in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Loaris\TrojanRemover]
"License"=-
"Key"=-

De waarde van Licence bevat uw mailadres. Maar met alleen deze sleutel kan ik het weggevertje niet activeren op een schone virtuele XP. Er is dus meer aan de hand. Bij een volgende activatie heb ik Discovery de wijzingen laten volgen:

New and Modified Registry Keys and Values
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\A80C2637E6DB24D13CDFE18A03CB275E
(default)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Loaris\TrojanRemover
Key
LastCheckUpdates
License
Reg

Maar met de met Discovery gemaakte msi van de wijzigingen kan ik het weggevertje bij een schone opstart niet activeren?? Later op de dag of morgenochtend nogmaals nagaan...

loaris

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staan een install_and_activate, een Cameyo portable en een zip van de programmamap. Beide afkomstig van een virtuele XP 32, met het geoogste activatiebestand (maar dat doet het niet). De Cameyo en de progrmmamap zijn niet compatibel met het OS van de desktop. Daarna heb ik een Cameyo gemaakt op een virtuele W10 64 Pro 1703. En die doet het na een paar foutmeldingen prima geactiveerd op de desktop. Het vindt een aantal false positives. En even later loopt de Cameyo vast ... Scareware ...

Omdat ik tegenwoordig een goede RollBack heb, heb ik het weggevertje ook op de productiedesktop getest: 300 false positives! Malwarebytes vindt vier verdachte zaken.

Terug naar het begin.