Giveaway of the day — IOTransfer 1.2.0

Een nieuwe aanbieder. Systeemvereisten: Windows 10/ 8/ 8.1/ 7, dus geen XP??. Maar ik kon het wel op een virtuele XP installeren. En de handleiding noemt wèl XP.

Geen Themida. In de readme een sleutel en een link met uitleg.

Wat een onzin: jaarlijks betalen voor een alternatief voor het gratis iTunes. dat u so wie so nodig heeft om dit weggevertje te kunnen uitproberen. En uitsluitend de nieuwste versie. Mijn versie 12.1.3.6 is te oud. Zo zout heb ik het nog niet gegeten. De domme Apple website levert me alleen de 64 bits versie als ik via de desktop wil downloaden. En de virtuele XP wil weer eens niets downloaden via IE. Via de virtuele W7 32 lukt het wel.

IOTransfer

IOTransfer

U ziet het: het weggevertje denkt dat mijn iTunes verouderd is, iTunes zelf vindt van niet.

Helaas vindt de virtuele XP de download van de nieuwste iTunes maar niets: IOTransfer

Dus dan maar testen op de virtuele W7 32? Maar om het activatiescherm te krijgen, moet ik mijn iPhone aansluiten. Maar de virtuele machine herkent de iPhone niet. Dan maar Sandboxie proberen. Daar gaat de installatie direct in het Nederlands, want de desktop heeft een Nederlandstalige W10. Mijn iTunes wordt aanvaard en de iPhone herkend. Als ik wil activeren, wordt het weggevertje eerst opgewaardeerd naar de nieuwste versie.

Het lijkt te werken:
IOTransfer

Maar erg vlot worden de geluidopnamen van onder andere gesprekken met de radioloog erg traag gekopieerd.

En handig is anders:
IOTransfer

Nu kopiëren naar de PC (in de zandbak):
IOTransfer

De PC kan de mda-geluidopnamen van de iPhone niet afspelen. Verder is niet alles opgehaald:

IOTransfer

Hier heb ik geen $40 per jaar voor over. En de introductieprijs van $25 is ook veel te veel. Ik houd het maar op het gratis iTunes. Of sterker nog: ik laat Apple gratis en automatisch de backup naar de iCloud verzorgen. Apple is duur, maar na de eenmalige koop is de rest gratis. Einde oefening. De zandbak wordt geleegd.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.