Giveaway of the day — Adoreshare Video Joiner 1.0.0.2 __

Op 1 maart 2016 kregen we een eerdere versie. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. Geen Nederlands. Vraag uw sleutel zelf aan. Die komt per mail. 33Mail is OK. u krijgt ook een downloadlink naar een trial en naar uitleg.

De activatie wordt vastgelegd in de programmamap, in het bestand VideoConverForWindows.dat. Dat biedt mogelijkheden voor een semi-portable. Bewaar uw exemplaar, want de bewaarde programmamap met dat bestand draaide prima geactiveerd in Sandboxie op de desktop. QED.

OT: het heeft een haartje gescheeld, of ik had vandaag achter een oudere machine moeten zitten. Ik heb de zesde en laatste Sata-aansluiting van het moederbord van de desktop gebruikt om een SSD met UbuntuStudio erop aan te sluiten. Maar Windows en Ubuntu zitten elkaar nog in de haren. Ik kan Ubuntu op dit moment alleen opstarten als ik de Sata-kabel uit de Windows-SSD trek. En als de Windows-SSD is aangesloten, start Windows op zonder dat ik Ubuntu kan kiezen. Ook F11 doet niet (meer) wat ik wil. Ik zal GRUB goed moeten inrichten. Maar ben er nog niet achter hoe dat moet. Op een bepaald moment wilde Windows helemaal niet meer opstarten. Even voor tien uur lukte het opstarten van Windows wel ....

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een Cameyo portable en een zip van de programmamap (met een Freudiaanse spelfout?), afkomstig van een virtuele XP 32. De Cameyo en de programmamap draaien keurig geactiveerd in Sandboxie op de desktop. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.