Giveaway of the day — Jet Screenshot Home 3.1

We kregen dit eerder op 3 december 2015. De blog van die dag.

Themida. Registreer u zonodig zelf. 33mail is OK. U moet de ontvangen mail bevestigen. Daarna kunt u activeren met uw mailadres en uw wachtwoord. De activatie staat mogelijk in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ArcticLine\JetScreenshot]
"Key"=-

maar ook in het bestand C:\Documents and Settings\naam\Application Data\ArcticLine\Jet Screenshot\Settings.ini. Bewaar de registersleutel en het bestand Settings.ini. Met die twee kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele XP 32 onder Linux. QED.

De licentie is een jaar bruikbaar: "Your license is valid until 01 June 2018.".

OT: Ubuntu 16.04 bevat een bug rond netwerken. Ik moet regelmatig de wifi-verbinding uitschakelen en weer opstarten. Vreemd genoeg heeft de virtuele XP 32 daar geen last van (de andere virtuele machines heb ik nog niet getest op dit punt). DropBox wil niet meer werken met XP/IE, wel met XP/Chrome. Ik heb daarom op de virtuele XP 32 Chrome gezet en daar een aantal tabbladen geopend: Gmail (vooral voor de downloadlink), Giveawayoftheday. mijn blog source, mijn blog en DropBox (voor de uitwisselmap en voor de screenshots). Ik heb voor de goede orde ook proXPN erbij gezet. Dan loopt de VPN vanuit de virtuele XP 32 in plaats van vanuit de draagmoeder..

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de beide geoogste activatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 onder Linux. Nog niet getest.

Terug naar het begin.