Giveaway of the day — Process Lasso Pro 9

Versie 8.9.8 kregen we op 2 augustus 2016. De blog van die dag.

Een goed product. Ik heb een betaalde versie op mijn W10 desktop draaien. Geen Themida. twee schone installers, 32 en 64 bit. Geen Nederlands. Vraag uw eigen sleutel aan. Met dank aan Ootje voor de goede link

een

Na activatie staat er het volgende in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ProcessLasso]
"HardwareConfig"=-
"EDDName"=-
"LastUsedCodeHash"=-
"ItemName"=-
"EDD"=-
"ValidCPU"=-
"ea"=-
"ViewState"=-
"CacheTag"=-
"LicensedTo"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\ProcessLasso]
"ValidCPU"=-

Ik ga niet uitzoeken welke subsleutels echt wezenlijk zijn voor de activatie, maar bewaar gewoon beide sleutels, met alle subsleutels. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

Dit werkt niet op XP. De laatste versie die daarop draait is nu gratis: Last Windows XP/2003 Compatible Build of Process Lasso Made FREE!.

OT: Ubuntu heeft een bug rond netwerken. Daarom werk in vandaag weer in W10-stand. Wel heb ik de virtuele W7 32 wat uitbreid met ProXPN en Chrome. Die heeft dus zijn eigen IP-adres en Chrome heeft 8 tabs actief:1)nl.giveawayoftheday.com, 2)de source van mijn blog. 3)mijn blog zelf, 4)mail van krypteller en van 5)gergn, 6)Dropbox_uitwisselmap, 7)DropBox_plaatjesmap van het lopende kwartaal en 8)de site van de Duitse vrienden. Ik kan zo het weggevertje testen èn de blog schrijven binnen dezelfde virtuele machine.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). Geen Cameyo, want daar leent het weggevertje niet voor.

Terug naar het begin.