Giveaway of the day — Leawo iOS Data Recovery 3.4.1

Versie 1.2.0 kregen we op 31 oktober 2013. Er is geen blog van die dag.

Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands.

Er is wel iTunes nodig:
Leawo

Leawo

Na activatie zie ik het tekstbestand config drie keer: in de programmamap, in %AppData% en in %CommonAppData%. Vermoedelijk volstaat er eentje.
Zie C:\Users\naam\AppData\Roaming\Leawo\iOS Data Recovery en
C:\Users\All Users\Leawo\iOS Data Recovery.

Als ik alle drie verwijder, is mijn versie weer "nicht eingetragen", ofwel niet geactiveerd/geregistreerd. Als ik het alleen in de programmamap terugzet, is het weggevertje weer geactiveerd. Maar uit de test in de zandbak van de desktop (zie hieronder) maak ik op dat de activatie systeemgebonden is. U heeft dus niets aan mijn exemplaar.

Ik vermoed dat de programmamap bruikbaar is als semi-portable. Als ik de programmamap kopieer en het weggevertje met CCleaner de-installeer, draait de programmamapversie keurig geactiveerd.

Klinkt mooi. "Helaas" ben ik nog nooit wat kwijtgeraakt op mijn bijna vijf(?) jaar oude iPad, noch op mijn nieuwe iPhone. En verder zorgt Apple automatisch voor backups in iCloud. Omdat ik niet weet of ik toch niet ooit iets zal kwijtraken (of een ander ermee kan helpen) heb ik de op de desktop geactiveerde portable voor eigen gebruik opgeslagen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een isntall_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap, afkomstig van een virtuele W7 64 Pro. In Sandboxie op de desktop moet ik het nog wel activeren. Verder draait het prima als semi-portable in de zandbak. Na activatie bewaar ik die config. Als ik daarna de zandbak wis, even de browser laat draaien om de C-map aan te maken en daar de programmamap in zet, is het een trial. Daarna zet ik de bewaarde config van de zandbak in de programmamap en start het weggevertje weer op. Ik zie dan iets bijzonders. Het is nog steeds een trial, maar nu staat de sleutel al ingevuld in het veld en hoef ik alleen maar op OK te drukken om te activeren.

Terug naar het begin.