*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — DoYourData Uninstaller Pro 3.0

Versie 2.0 kregen we op 26 december 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Het activeren duurt lang ... Daarna zie ik het bestand Configure.dat in de programmamap staan. Bewaar uw versie, want ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

Een activatie in de programmamap? Dan zou het als semi-portable bruikbaar kunnen zijn. En inderdaad draait het geactiveerd in Sandboxie op de W10 64 Pro 1511 desktop.

Leuk, ik kon er zelfs Internet Explorer 8 van de virtuele XP 32 mee wissen. In tegenstelling tot versie 2.0 lijkt het nu wel in staat zichzelf (in de portable mode) te wissen. Op een virtuele XP 32 onder LinuxMint op de oude desktop heb ik IE8 verwijderd met de semi-portable versie (programmamap). Als ik IE wil verwijderen, verschijnt een waarschuwingsvenster met alle programma's die later zijn geïnstalleerd. Omdat IE8 wordt meegeleverd met XP, zijn dat dus ALLE programma's die ik erop heb gezet. Als ik IE8 verwijderd, zou het kunnen dat één of meer van die programma's niet meer goed werken na de verwijdering van iE8. Maar de virtuele XP is beschermd met een snapshot, dus durf ik het wel aan. Na de verplichte herstart werkt Google Chrome nog prima, want ik gebruik die om deze tekst te plaatsen. Hiermee is nog niet bewezen dat Chrome geen gebruik maakt van delen van IE8. Want het is mogelijk dat de benodigde delen toch niet zijn gewist.

Ook de Tor-browser werkt nog goed.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap van de virtuele XP 32. Draait geactiveerd als semi-portable in Sandvoxie op de desktop.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.