Giveaway of the day — Video Watermarker 1.0.3.21 __

Mijn internetverbinding lag er even uit.

Deze titel kregen we niet eerder van deze maker.

Themida. Heeft .NET nodig. Dat staat niet op de virtuele XP, wel op de virtuele W7 32. Geen sleutel nodig, het is al geactiveerd tnv Givrawayoftheday.

Ik doe zelf niets met video. Dus geen watermerk nodig, ook geen cursieve, gewatermerkte Antwerpse ondertitels.

OT: Voor het eerst sinds weken moest ik de Engelse en Duitse downloadlinks afzonderlijk aanvragen. Een hele tijd kon ik volstaan met de nl-link, die ik dan moest editen. Maar het kost niet veel extra werk: vanaf de Engelse en Duitse site aanvragen met een aangepast 33Mail-adres om snel de taal te herkennen: en apenstaart naam.33mail.com cq de apenstaart naam.33mail.com.

OT: Anydesk heeft kuren in de zin dat ik steeds naar boven moet lopen om na een restart van het netbook beneden dat netbook weer toegang tot de desktop op de eerste verdieping te geven. Dat is lastig als je in het buitenland bent. Daarom heb ik Teamviewer weer eens van stal gehaald. Dat zit ook op mijn iPad. dus werk ik nu even daarmee. Bevalt eigenlijk prima. Maar een iPad gastenkan zelf geen weggevertjes testen. En ik moet toch een Plan B hebben als de desktop niet meer bereikbaar is. Dus moet naast de iPad toch wel een netbook mee. Een iPad kan op een volle batterij veel lander werken dan het netbook. Dus is de iPad handig om in de bus de tekst van de blog te schrijven. De iPhone zorgt dan voor de wifi, mocht de bus dat niet hebben. Dank zij de nieuwe roamingregels kan ik straks zorgeloos in de bus werken. Of in het hotel, mocht dat geen wifi voor de gasten hebben.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Start keurig op de W10 64 Pro 1511 desktop.

Terug naar het begin.