Giveaway of the day — COVERT Pro 3.0.31.24

Op 25 maart 2016 kregen we versie 3.0.20. De blog van die dag.

Themida. De sleutel staat in de readme: GI4****00. Geen Nederlands. De sleutel staat al ingevuld als u wilt registreren. Lekker makkelijk. Bij activatie wordt het bestand $winnpt$.ini in de systeemmap C:\WINDOWS\system32 geplaatst. Als ik het wis, heb ik weer een trial.

Iets voor paranoïde gebruikers? Met opslag op een Poolse server? Linux is een gratis alternatief. Er is zelfs Tails, een Linux-variant waarbij altijd alle gebruikersbestanden bij uitschakeling worden gewist. En Tor als browser wordt gebruikt. Tails is de afkorting van The Amnesic Incognito Live System.
Een Belgische firma levert PC's en laptops waar Tails standaard op staat, naast een normalere Linux zoals LinuxMint.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), alsmede een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. En een zip van de programmamap. De programmamap draait goed in Sandboxie als semi-portable op de desktop, maar ik moest hem nog wel activeren. Want $winnpt$.ini is systeemafhankelijk. Ook de Cameyo moet nog wel worden geactiveerd op de desktop. Voor eventueel toekomstig gebruik bewaar ik een zip van de geactiveerde Cameyo. Die is alleen op de desktop geactiveerd.

Terug naar het begin.