Giveaway of the day — Vole Word Reviewer Professional 3.59.7061

Geen Themida, een schone installer. Met een afzonderlijk activatiebestand dat u het beste in de programmamap kunt zetten.
Systeemvereisten: Windows with .Net 4.0. Werkt dus niet op mijn virtuele XP 32. In %Temp% zie ik wel een msi: 10100b.msi. Geen Nederlands. Zet het bestand VoleLicenses.txt in de programmamap, dat maakt misschien semi-portable gebruik nodig. Bij eerdere weggevertjes van deze maker was dat zo. Als het programma geactiveerd is, staat rechtsboven Hi! GOTD.

In de programmamap staat zoals gebruikelijk VoleCompatibleChecker.exe. Daarmee kunt u nagaan of uw PC aan de eisen van het weggevertje voldoet.

Zou de maker wel weten dat Microsoft gratis Office viewers heeft? En dat u met LibreOffice een gratis alternatief voor MS Office heeft? Het weggevertje is maar 14 maanden bruikbaar.

Ik heb een licentie voor MS Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten gekocht voor minder dan €30. Daarnaast LibreOffice en Softmaker Office 2016 (goedkope betaalde updateversie). Ik ga dus zelf helemaal niets doen met het weggevertje.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. De programmamap doet het goed in Sandboxie op de echte desktop. Wel nog wel aangeven waar VoleLicenses.txt staat. De Cameyo draait probleemloos op de W10 64 Pro 1511 desktop en is geactiveerd.

Terug naar het begin.