Giveaway of the day —Lazesoft Recovery Suite Pro 4.2.3

Versie 4.1 kregen we op 24 oktober 2015. De blog van die dag.

Themida. En een onduidelijke zin in de readme: "The program comes pre-activated, so any additional registration is needed!". Ik veronderstel dat ik "any" als "no" moet opvatten.

De mogelijkheden lijken interessant. U kunt onder andere een bootable USB-stick mee maken van alle Windows versies vanaf XP 32 t/m Windows 64. Default keuze is het OS van de machine waarop u werkt. Keuze linksonder in de GUI-versie.

De Cameyo draait niet op de virtuele XP 32. Noch de klassieke portable. Het weggevertje draait zo te zien prima in Sandboxie op de W10 desktop. Ik zal er voor mezelf een eigen zandbakversie van maken. Maar voordat ik die gebruik op de echte machine zal ik hem uitgebreid testen op virtuele machines.

Als ik de programmamap van deze 32-bitter in Sandboxie kopieer naar mijn testmap en daarna voor de goede orde de zandbak leeg maak, blijk ik wel iets werkbaars te hebben. Het is wel even zoeken naar de juiste exeom de GUI te starten:
..\Lazesoft Recovery Suite\winpedata\lazesoftapp\ifsui.exe moet u hebben.

In de map Mediadata zie ik het bestand licence.dat staan. Als ik dat verwijder, heb ik een trial. Bewaar die, want ik kon er de trial mee activeren. QED.

OT: van video naar mp3, gratis en on-line. Na conversie downloaden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" met het geoogste, maar niet strikt benodigde activatiebestand. Er is ook een zip van de programmamap.

Terug naar het begin.