Giveaway of the day — Aiseesoft Burnova 1.1.8

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, een schone installer. Naam en sleutel staan in de readme. Geen Nederlands. Bij eerste opstart voelt het zich niet lekker in de virtuele XP 32-omgeving:

Burnova_01

Als ik wil activeren, blijken de activatiegegevens al ingevuld. Lekker makkelijk.

Ik zie in diverse registersleutels sporen van de activatie. Maar deze lijkt cruciaal:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Aiseesoft Studio\Burnova\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

want als ik die weghaal, heb ik weer een trial terug. Bewaren dus. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 32, waar het bovenstaande foutmelding van de virtuele XP 32 niet geeft. QED.

De Duitse vrienden hebben de activatie zien staan in
C:\Program Files\Aiseesoft Studio\Burnova\product\product.data
HKEY_CURRENT_USER\Software\Aiseesof...

Ik gebruik al jaren een weggevertje van Ashampoo voor de enkele keer dat ik een CD of DVD wil branden.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 32. Draait goed op een virtuele W10 64 en op de W10 64 desktop.

Terug naar het begin.