Giveaway of the day — FotoJet Plus

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen weggevertje, maar u mag de extra faculiteiten van de on-line Plusdienst zes maanden gratis gebruiken. In de zip staat alleen een link om u aan te melden met uw mailadres en de kortingscode FJ***6. na de zes maanden moet u ofwel de beurs trekken voor $5 per maand of $35 per jaar, of terugvallen op "This free tool ... Upgrade to FotoJet Plus to Remove the Ads". En u zit met hun watermerk: "The FotoJet image watermark that appears on the top right of crowned content indicates that this one is available only to FotoJet Plus subscribers. It can’t be deleted and will automatically disappear after you upgrade to FotoJet Plus." Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat u prima uit de voeten kunt met de gratis versie en alleen als het strikt nodig is voor een maand $5 neerlegt en in die maand alle watermerken op uw werk tijdelijk verwijdert. En misschien kunt u over zes maanden dat watermerk wel wegpoetsen met een editor. Ik ga dat pas uitproberen als ik zover ben. Ik kan in ieder geval zes maanden vooruit.

Mijn desktop is nog ongeschikt: "Please install the latest version of flash player. Version 13.1 or later is required."

Geen Nederlands: "FotoJet is available in English, Deutsch, Español, Português, Français, 日本語, 简体中文, 繁體中文."

Er is uitleg in het Engels. En veelgestelde vragen en antwoorden=FAQ's

Mogelijk gratis alternatief: Canva. Een Nederlandstalige recentie. Ze willen wel dat je direct registreert. Op Youtube staan veel voorbeelden van gebruik. Hieronder een paar die ik leuk vond:

Hieronder gebruiken ze http://www140.lunapic.com/editor/?action=transparent om transparante plaatjes te maken.

En deze mevrouw gebruikt PicMonkey van https://www.picmonkey.com/ om de achtergrond van een foto te verwijderen:

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een "install_and_activate". Niets meer of minder dan de readme met de link en de kortingscode.

Terug naar het begin.