Giveaway of the day — ApowerEdit 1.1.7

Deze titel kregen we nog niet eerder.
Geen Themida, een schone 32 bits installer. In de readme de sleutel. Kent Nederlands automatisch, al eindigt Exporeteb niet op een "n". Installeert zo nodig Microsoft .NET Framework 4.5. Dat lukt niet op de virtuele XP 32. Klopt met de systeemeisen: Windows 7 /8/ 10. Op de virtuele W7 32 lukt de installatie, maar het draait niet. Nu op de virtuele W7 64 Pro proberen. Weer een mislukking. Het draait wel op een virtuele W10 64 Pro:

ApowerEdit

Onleesbaar, althans voor mij. Als u goed kijkt, ziet u dat ik achter een netbook zit, dat via TeamViewer aan de desktop gekoppeld is. Dat is de vakantiestand.

Activeren doet u door op het mensikoon te klikken, dat is rechtsboven de meest linker. Mijn Pro-kwartaalaccount verloopt op 17-6-2018. Bij de activatie wordt er heel veel in het register gezet. Zoveel, dat ik niet direct zie waar de activatie zelf is vastgelegd. Daarom heb ik deze hele zooi van rond een halve MB bewaard, Bij een nieuwe install op een schone virtuele W10 64 Pro 1703 moet ik me eerst op hun site aanmelden met mijn speciale 33Mail-adres en wachtwoord, maar dan blijkt het weer voor een jaar geactiveerd. Ook zonder het bewaarde reg-bestand. De activatie zit dus uitsluitend in de combinatie mailadres/wachtwoord. QED.

Leuk dat het wel draait op een virtuele W10 64 Pro 1703, dus nieuwer dan de productiemachine. Die staat nog op 1511 en wil niet naar 1607. De virtuele W10 is wel erg traag bij het maken van snapshots voor de Cameyo. Misschien omdat ik die maar 2 GB RAM heb gegeven. Ik zal er eens 4 GB van maken om te checken of gebrek aan RAM de traagheid veroorzaakt. Want de Cameyo is 784 MB groot en draait niet met 2 GB RAM. Maar ook niet met 4 GB RAM. En 8 GB lukt niet. Dus gooi ik de Cameyo weg.

Onbegrijpelijk waarom een editor, die u niet mag updaten! een beperkte licentieduur meekrijgt. Om die reden doe ik niets met dit weggevertje. Als iemand een Cameyo portable wil, moet die er maar om vragen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate. Bij mij crasht het in Sandboxie.

Terug naar het begin.