Giveaway of the day — TorrentSafe Premium __

Een nieuwe aanbieder. In de zip staat alleen een link om per (33)mail uw licentie aan te vragen. Die komt vlot en is maar voor één PC. "Please note this key is good for one device only. Please download our right click chrome extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/torrentsafe-right-click-e/lokbh*****mdmai

Ik snap het niet helemaal. Ik gebruik een gratis Torrent. Wat is zo bijzonder aan deze te betalen dienst? Gratis opslag in de cloud en VPN voor de download. Maar ik heb al 1 GB opslag bij DropBox en een levenslange ProXPN, die ik op al mijn apparaten kan gebruiken. Het weggevertje kost $3 per maand. Met de gratis versie mag u maar drie bestanden per maand ophalen, op één dag maar twee. Dus niets voor Giveawayoftheday.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

Alles wat u moet weten staat hierboven. Daarom vandaag niets in de uitwisselmap. Wel de zip van het spel.

Terug naar het begin.