*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Nederlandse download link naar het spel
English download link to the game
Deutsch download-Link zum Spiel

Haal eventueel zelf met het script van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/index-nl.js"></script>" het weggevertje op:
Download het weggevertje van Giveawayoftheday.

Het spel is op te halen met het spelscript van de dag "<script src="http://export.giveawayoftheday.com/game.js"></script>"

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Opera. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen laptop staat.

Giveaway of the day — 4Videosoft Blu-ray Ripper 6.2.12

Morgenmiddag vertrekken we voor tien dagen vakantie in het buitenland.

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme, maar die werkt niet. U moet zelf eerst een eigen sleutel aanvragen met een werkend (33)mailadres. Dan krijgt u een sleutel die hoort bij uw mailadres.

Na activatie staat er een sleutel in uw register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\4Videosoft Studio\4Videosoft Blu-ray Ripper\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Met bovenstaande deactivate.reg maakte ik er weer een trial van. Bewaar dus origineel. Ik kon met de mijne de Cameyo en de trial activeren op een schone virtuele XP 32. QED. Maar de activatie is systeemafhankelijk. Vraag dus voldoende sleutels aan.

De licentie is twaalf maanden geldig.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

NB Rippers zijn verboden in Duitsland. Ik heb zelf geen spullen voor blauwe tanden.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and-activate (met het geoogste activate.reg-bestand), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 en een zip van het spel. De Cameyo draait goed op de W10 64 desktop, maar moest nog wel worden geactiveerd. De activatie is dus systeemafhankelijk. En tot overmaat van ramp doet de eigen sleutel het niet. Maar een paar extra zijn zo aangevraagd via 33Mail. Ik bewaar de lokale werkmap van de Cameyo om het weggevertje later te testen.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.