Giveaway of the day — 4Videosoft Blu-ray Ripper 6.2.12

Morgenmiddag vertrekken we voor tien dagen vakantie in het buitenland.

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme, maar die werkt niet. U moet zelf eerst een eigen sleutel aanvragen met een werkend (33)mailadres. Dan krijgt u een sleutel die hoort bij uw mailadres.

Na activatie staat er een sleutel in uw register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\4Videosoft Studio\4Videosoft Blu-ray Ripper\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Met bovenstaande deactivate.reg maakte ik er weer een trial van. Bewaar dus origineel. Ik kon met de mijne de Cameyo en de trial activeren op een schone virtuele XP 32. QED. Maar de activatie is systeemafhankelijk. Vraag dus voldoende sleutels aan.

De licentie is twaalf maanden geldig.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

NB Rippers zijn verboden in Duitsland. Ik heb zelf geen spullen voor blauwe tanden.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and-activate (met het geoogste activate.reg-bestand), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32 en een zip van het spel. De Cameyo draait goed op de W10 64 desktop, maar moest nog wel worden geactiveerd. De activatie is dus systeemafhankelijk. En tot overmaat van ramp doet de eigen sleutel het niet. Maar een paar extra zijn zo aangevraagd via 33Mail. Ik bewaar de lokale werkmap van de Cameyo om het weggevertje later te testen.

Terug naar het begin.