*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — iMyFone TunesMate 2.1.0.12

Themida. De sleutel staat in de readme. Op de virtuele Xp pro krijg ik bij opstarten een dll-melding. Maar verder lijkt alles OK. Op de virtuele W7 32 geen foutmelding. Cameyo ziet niet waar de activatie wordt vastlegd. Discovery wel:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iMyFone\TunesMate]
"data"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er de Cameyo mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED. Ik gebruikte het mailadres giveaway apenstaart giveawayoftheday punt com.

Waarom toch software bedenken, terwijl de standaard Apple software al alles doet wat je nodig hebt? Gelukkig heeft dit geen iTuines nodig.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwissselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 portable. Draait keurig geactiveerd op de desktop.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.