*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***
--door Ootje

Giveaway of the day — Smart Defrag 5.6.0

Zelf laat ik defragmenteren aan Windows over. De actievatie staat in het bestand licence.dat in de programmamap, misschien is ook RdmConfig.ini nodig, en/of appscription.dat. Maar na het herplaatsen van die drie bestanden lijkt het weggevertje op een schone virtuele machine nog steeds een trial. Misschien omdat ik de tweede keer de vpn had uitstaan? Of ik heb me vergist en horen de drie bestanden in %Commin Files% te staan? Ik zoek het wel uit als ik thuis ben.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

--door Ootje Een install&Activate en een Cameyo staan in de Stack.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden.

Terug naar het begin.