*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***
---door Ootje

Giveaway of the day — Efficient Calendar 5.22

-- Ootje
Het lijkt erop, dat er wel een Cameyo gelukt is. Bij de eerste keer was ik vergeten om een nieuwe agenda te maken in deze in de programma zelf te zetten. En deze is c:\program) (0 is een typo bij de naamgeving).
Deze is in de de Stack gezet.
Het programma lijkt ook te werken vanuit een losse map. Wel dient er dan een goed werkbestand gemaakt te worden.
Er moet dan nog wel een registratie uitgevoerd worden.

--gergn: Geen Themida. De activatie staat in het bestand zyceffcal.dat in de map
C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Application Data\Efficient Calendar
Maar ik zie ook wat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\zyceffcal]
"xbrun"=-
"xbrrc"=-

Als ik de originele sleutel verwijder, heb ik nog steeds een geactiveerde versie. Als ik daarna het bestand zyceffcal.dat verwijder, heb ik een trial. Zet ik vervolgens de registersleutel terug, dan is het weggevertje weer geactiveerd. Als ik daarna het weggevertje weer installeer op een schone virtuele XP 32, kan ik het activeren met de geoogste registersleutel van de eerste instaallarie. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap van gergn staat een install_and_activate (met de acivatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest.

Terug naar het begin.