Giveaway of the day — Efficcess 5.22__

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida, een schone installer. De activatiegegevens vindt u in de readme. De licentie is geldig tot 21-6-2018. Het heeft dus een dag of tien bij Giveawayoftheday op de plank gelegen. Kent Nederlands.

De activatie staat in %AppData%:
C:\Documents and Settings\gebruikerApplication Data\Efficcess\zyceffpim.dat.

Bewaar uw exemplaar. Ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De Cameyo draait op de virtuele XP 32.

Voor dit soort programma's kies ik liever een eenmalig te kopen licentie. Want al het goed is, wil je hem soms "eeuwig" gebruiken en dan lopen de kosten aardig op. De website noemt $31.96 en is niet duidelijk of dit een permanente licentie is. Ik gebruik zelf Treeepad Business. Daar heb ik voldoende aan. Maar die is niet direct onder iOS bereikbaar. Niet zo erg, want TeamViewer heeft een app voor iOS. Dus kan ik via de iPhone en iPad mijn Treepad-gegevens op de desktop bereiken en hoef ik die niet in de wolk van de leverancier te plaatsen.

Het lijkt er trouwens op dat we het weggevertje na 21-6-2018 nog steeds kunnen gebruiken, alleen kunnen we niet meer updaten. Treepad is al zo uitontwikkeld dat ik geen bugs ervaar. Het is al jaren niet meer ge-updated. Het werkt met Wine ook onder Linux. Dat is bij omvangrijke programma's altijd maaar afwachten. Ik heb ook MS Office 2007 onder Wine op een Linux-machine kunnen draaien. Begrijpelijk en prettig dat de Wine-jongens daarvoor hebben gezorgd. Want OpenOffice kan niet alle MS Office documenten foutloos openen en bewerken. Alternatief als je zowel een Linux- als een Windows-machine hebt: TeamViewer werkt onder Wine. Dus zo kan je vanuit de Linux-machine MS Office draaien op je Windows machine. In de Linux Zomergids staat voor bezitters van Windows Pro een alternatief. Als je geen Windows Pro hebt, kan je voor circa €20 de benodigde software kopen om vanuit Linux je Windows-machine rechtstreeks - dus zonder TeamViewer - te gebruiken.

Alternatieven: Pimero, the Outlook alternative, All My Notes en Treepad.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met mijn activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Nog niet getest. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.