Giveaway of the day — WinToHDD Professional 2.5

Een nieuwe aanbieder.

Geen Themida, een schone installer. In de readme een link om us sleutel aan te vragen. U moet wel een werkend (33)mailadres opgeven. Bij de activatie vult u give****eday apenstaart ha**o.c*m in!!! Geen Nederlands. Wel mooi dat de eeuwigdurende licentie is, inclusief upgrades. XP wordt formeel niet ondersteund: Windows Vista/ 2008 or later.

Mijn Windows in nog niet helemaal in orde, dus werk ik nu even onder LinuxMint. Ik heb het weggevertje daar onder wine geïnstalleerd en geactiveerd. Als ik het opstart, lijkt alles prima in orde. Ik heb op mijn LinuxMint bureaublad een blauwe link WinToHDD staan, die het programma keurig opstart. Maar toch ga ik in deze LinuxMint geen kloon proberen te maken van een niet-aanwezige Windows. Ik heb vanmorgen wel het weggevertje van 14-1-2017 daarvoor gebruikt, de bewaarde programmamap deed het prima.

De activatie ligt vast in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WinToHDD]
"Email"=-
"License"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP/ QED.
Dit soort programma's is vaak semi-portable te gebruiken. Ook vandaag volstaat de programmamap en de registersleutel.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. De Cameyo start keurig geactiveerd op de echte (gekloonde) W10 64 Pro 1511. maar nog niet gebruikt voor een tweede kloon vandaag. De programmamap heb ik als semi-portable in Sandboxie gedraaid. Dat ziet de registersleutel van de echte desktop niet, dus moest ik die nog met de hand activeren.

Terug naar het begin.