Giveaway of the day — Fast Video Downloader 3.0.0.1

Op 14 december 2016 kregen we versie 3.0.0.0. De blog van die dag.

Geen Themida, maar een schone installer. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen via een werkend (33)mailadres. De sleutel komt vliegensvlug. Kent kreupel Nederlands: Exit om het programma te verlaten is vertaald als Uitgang. En wat "Dichtbij" betekent als alternatief van "annuleer"? Geen idee. totdat ik voor Engels kies. Dan is het duidelijk: Retry en Close. En inderdaad: close kan in sommige gevallen worden vertaals met dichtbij. Maar hier moet het Sluiten of Afsluiten zijn. Snapt u nu waarom ik liever alles in het Engels heb?

De sleutel staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\FastPcTools\Fast VD] "Campaign"=-
"OtherParams"=-
"nInstalldate"=-
"SIData"=-
"Data"=-

Bewaar uw origineel. Ik kon er de programmamap mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED. Het heeft wel Framework nodig.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de activatiesleutel), een Cameyo portable - gemaakt op een virtuele XP 32 -

en een zip van de programmamap met het activatie/deactivatiebestand. De Cameyo draait keurig geactiveerd op de desktop. En als ik de registersleutel toevoeg aan het register van de desktop, draait de programmamap geactiveerd en wel op de desktop. Niet vergeten na het spelen ermee de deactivate.reg aan het register toe te voegen om de actiivatiesleutel te verwijderen.

Terug naar het begin.