*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — iMyFone Umate 3.5.0

Deze titel kregen we niet eerder.
Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. Bij de activatie moest ik naast de sleutel ook een mailadrees invoeren. Ik koos a@b.com.

Het zou me niet verbazen als de activatie in het register staat:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iMyFone\Umate]
"trial"=-
"trialImage"=-
"trialApp"=-
"data"=-

En inderdaad: ik kan er het weggevertje en de programmamapversie mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED. bewaar dus uw versie.

Ik heb de programmamap op mijn reisnetbook gezet en daar mijn zes maanden oude iPhone 5S aan gekoppeld. Het eerste wat opvalt is dat de registersleutel kennelijk systeemgebonden is, want ik kan er niet mee activeren. Verder zie ik wat geks:

iMyFone

iMyFone

De apps zouden bij elkaar ruim 6 GB in beslag nemen, maar het scherm met het beslag van de grootste apps komen samen niet in de buurt van die 6 GB. Verder is het heel eenvoudig om apps op de iPhone te wissen: druk op de Home-toets tot alle ikonen gaan bibberen. Tik dan op het kruisje rechtsboven van het ikoon van de app die je wilt verwijderen. Als je klaar bent met opruimen, druk je nogmaals op de Home-toets en het bibberen houdt op. Ik wis regelmatig apps. Niet omdat ze veel ruimte innemen, maar omdat ik ze na een test niet meer wil gebruiken.

Het enige wat nuttig lijkt, is het wissen van de prullenmand. Want dat kan niet op de iPhone. Maar er zat maar 6 MB in de prullenmand. Niet de moeite. Het is dus geen blijvertje.

Morgen voor twee dagen en en een nacht naar het land van heer A. te A. Dus wat minder tijd voor het weggevertje.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap. Die draait na activering netjes in Sandboxie op de echte W10 64 Pro 1511.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.