Giveaway of the day — IUWEshare iPhone Data Recovery 1.1.8.8 __

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

--Ootje
Voor het programma komt een mail met de code en een losse downloadlink voor de trial uitvoering.
Er dient een code te worden aangevraagd op deze site.
Er wordt gemeld door Lidl1, dat deze site mail-adressen verzameld; haarwas heeft al een code.
Het blijkt ook, dat enkel de map genoeg is om het programma te laten werken, geactiveerd en wel. Deze staat dan ook in de ander Stack.
Ook in de andere Stack staat een ZIP met de trial en info, alsmede een Cameyo, gemaakt in WinXP, die in Win10 en Win8.1 lijkt te werken.
Pas na 17:30 staat de map van het spel Brink of Consciousness: Dorian Gray Syndrome Collector's Edition in de andere Stack.

--krypteller: dit programma kregen we nog niet eerder. ik gebruikte rond 19:50 uur traditietrouw een 33mail-adres, dus heb ik geen last van adressenverzamelaars: "Alias adoreshare_20170709 blocked". Ik kreeg dezelfde code als Ootje. Bedankt voor het waarnemen. Ik zie na activatie de sleutel in het bestand VideoConverForWindows.dat in de programmamap. Als ik het weghaal,heb ik weer een trial. Bewaar dat dus maar. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De samenstelling van de Cameyo leert mij dat de programmamap zal volstaan om het als semi-portable te gebruiken. Die programmamap kan iedereen met de Cameyo Editor exporteren vanuit het Cameyobestand.


De posting van Ootje.

logo

krypteller: In de uitwisselmap staat een install_and_activate, met het geoogste activatebestand. En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Start keurig geactiveerd op de W10 64 Pro 1511 desktop. Verder doe ik er niets mee. want ik doe nooit wat met video. Ook een zip van het spel.

OT: Windows heeft ontdekt dat ik W10 64 Pro 1511 van de SSD naar een HD heb gekloond en heeft de activatie eraf gehaald. "Deze productcode wordt gebruikt op een andere PC". Met behulp van de telefoonwizard is het gelukt de desktop weer te activeren.

Terug naar het begin.