Giveaway of the day — Fast Browser Cleaner 2.0.0.19

Op 7 december 2016 kregen we versie 2.0.0.9. De blog van die dag. Daar kunt u lezen dat we op 5 mei 2016 een onbeperkt te gebruiken versie kregen, waarvan de sleutel bruikbaar was op 7 december 2016. Uitzoeken dus of dat vandaag ook zo is.... Helaas: 'key already used". Leerpunt: als u het op meerdere machines of vaker op dezelfde machine wilt installeren, moet u genoeg sleutels aanvragen. Met 33Mail heeft u nooit gebrek aan adressen. U verzint ze ter plekke.

Geen Themida, een schone installer. Vraag uw sleutel zelf aan. U krijgt een eigen sleutel.

De activatie komt in het register:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-776561741-1993962763-1343024091-1004\Software\FastPcTools\Fast Browser Cleaner]
"Language"=-
"Campaign"=-
"OtherParams"=-
"AutoStart"=-
"StartMinimized"=-
"State"=-
"SIData"=-
"Data"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\FastPcTools\Fast Browser Cleaner]
"Language"=-
"Campaign"=-
"OtherParams"=-
"AutoStart"=-
"StartMinimized"=-
"State"=-
"SIData"=-

Ik denk niet dat alle subsleutels even relevant zijn, maar ik gebruik bovenstaande deactivate.reg ook om het register op te schonen. Bewaar uw beide originele sleutels, want ik kon met de mijne het weggevertje activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

De Cameyo van 5-5-2016 met eeuwigdurende licentie draait nog steeds als je hem niet laat updaten. Als ik updaten toesta, dan lukt dat updaten wel, maar kort daarna crasht de Cameyo. Herstarten levert dezelfde crash op. De oude versie is nog steeds bruikbaar, maar niet updaten!

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait prima geactiveerd op de echte W10 64 Pro 1511 desktop.

Terug naar het begin.