Giveaway of the day — Screen Recorder Studio Pro 1.2

Deze titel kregen we nog niet eerder. Een schone installer, maar de registersleutel is in Themida ingepakt:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\screen.center\Screen Recorder Studio]
"Name"=-
"Code"=-

Bewaar uw origineel. Dat is per definitie geschikt om het weggevertje te activeren. Geen Nederlands.
De installatie in de virtuele XP 32 lukt niet. Even geduld ... de virtuele W7 64 Pro wil twee updates installeren, samen 187,4 MB. Even later een derde update van ruim 190 MB.

De Cameyo van de W10 64 Pro draait niet. "Corrupted". Maar als ik met de editor kijk, krijg ik het idee dat de programmamap bruikbaar is als semi-portable. Wel komt de activatiesleutel in het register en wordt er in %AppData% geschreven. het stoort me wel dat de opname al direct begint als ik het programma opstart.

Bij een test van de programmamap op een schone virtuele W10 64 Pro start het programma in het Russisch op. Na verwijderen van de taalbestanden voor Russisch en Duits is het euvel voorbij. Nu kent het alleen Engels. Fine for me.

Misschien iets voor Ootje? Voor mij zeker. Als het werkt zoals ik wil.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, inclusief het geoogste activate.reg-bestand. Er is ook een zip van de Engelstalige programmamap, met activate.reg en deactivate.reg, om het register te schonen na gebruik als semi-portable. Draait zo te zien netjes als semi-portable in Sandboxie op de W10 64 Pro 1511 desktop.

Terug naar het begin.