[Giveaway of the day — Tipard Windows Password Reset Standard 1.08 |https://nl.giveawayoftheday.com/tipard-windows-password-reset-1-08/__

Themida. De activatiegegevens (naam en sleutel) staan in de readme. En staan bij de eerste opstart al ingevuld: makkelijk. Een 32-bitter. U kunt een CDod DVD branden of een USB-stick maken.

De activatie zie ik terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Tipard Windows Password Reset\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Bewaar uw origineel. Als ik bovenstaande deactivate.reg aan het register toevoeg en daarna het programma weer opstart, is het een trial. Maar weer staan de activatiegegevens al ingevuld. Bij een nieuwe installatie op een schone virtuele W7 64 kon ik er het weggevertje mee activeren. QED.

Het komt van pas, want mijn maten en ik moeten regelmatig mensen helpen met vergeten wachtwoorden. En vergeet de mannen niet, die hun vrouw hun wachtwoord niet op een briefje hebben achtegelaten. Na hun overlijden zit hun weduwe met een probleem. Het omgekeerde (weduwnaar die het wachtwoord van zijn overleden echtgenote niet kent en hulp komt vragen) heb ik nog niet meegemaakt. Ik ga niet speculeren over een verklaring.

U kunt volstaan met het bewaren van de programmamap.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64. Vertooont het bekende gepruttel bij de eerste opstart op de W10 Home 1703 desktop. Gewoon de foutmeldingen negeren, dan lukt het wel. Maar de ook bewaarde programmamap doet het prima als semi-portable op de W10 64 laptop. Wel nog even activeren met het bijgevoegde activate,reg-bestand. Er is ook een deactivate.reg om het register na afloop op te ruimen.

Terug naar het begin.